Kubánci se snaží vyvolat soucit - Gullová, Soňa
Obchodné rokovanie s Kubáncami. Vyjasnenie si kompetencií. Dôverné rozhovory, avšak nie o politike. Známe "maňana" - dostatok času na všetko. Na firemné pohostenie nie sú financie. Rokovací jazyk - španielčina.