Neuromarketing: nové způsoby pohledu - Scheler, Christian
Výskum mozgu a ich vplyv na marketingové modeli a vzory. Delenie mozgu na emocionálnu a racionálnu hemisféru. Rozprávka o modeli hemisféry. Rozhodovanie sa pre značku. Model AIDA. Ukladanie vnútorných obrazov v mozgu. Tri úrovne kódovania informácií v mozgu. Model Recall. Prednosti dotazníkového prieskumu.