Metóda 5S a jej implementácia v praxi - Meravá, Miroslava
Charakteristika metódy 5S. Princíp a výhody tejto metódy. Implementácia metódy 5S v spoločnosti Emersom energy system. Grafické vyhodnotenie auditov 5S.