Marketingové aplikácie vo vedeckých projektoch - Filo, Peter
Najnovšie štúdie sa venujú aplikácii marketingu v projektovom manažmente, ako aj v rámci vedeckej práce v akademickom prostredí. Autori prezentujú výsledky vlastného prieskumu zahŕňajúce 60 projektov, ktoré skúmali na využívanie, resp. možnosti využitia marketingového mixu. Zo záverov výskumu konštatujú niekoľko nových aspektov v projektovom riadení, ktoré sú kľúčovými bodmi pre plnohodnotné využívanie marketingových nástrojov. Popis samotnej aplikácie týchto poznatkov vo vedeckej praxi, v rámci výskumného projektu VEGA, v ktorom sú zapojené tri úrovne akademickej obce - vedeckí pracovníci, diplomanti a študenti nižších ročníkov.