Indikátory marketingového výkonu - Lesáková, Dagmar, 1949-
Obsah a význam indikátorov marketingovej činnosti v kontexte marketingovej stratégie podniku. Adaptácia mier úspešnosti podľa typu marketingovej stratégie. Pyramída indikátorov marketingového výkonu. Systém používaných ukazovateľov výkonu prispôsobený a na mieru šitý konkrétnej konkurenčnej a marketingovej stratégii podniku.