Záíkon o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia s komentárom - Čintala, Peter
Zákon č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov s komentárom.