Štátne sociálne dávky a zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov - Kubincová, Soňa
Príjmy oslobodené od dane z príjmov - štátne dávky a štátne sociálne dávky upravené osobitnými predpismi. Nezdaniteľné časti základu dane. Štátne sociálne dávky.