Sedm hříchů koučovaných - Kazík, Petr
Dosiahnuť dobré výsledky koučovania je dnes zatiaľ dosť vzácne. Príčinou môžu byť aj nedostatky na strane koučovaných, ktorí sa nechcú, alebo nedokážu zmeniť. Ak sa vyvarujú "siedmim hriechom", výsledky a efektivita koučovania sa zlepšia.