Nehnuteľnosť v zákone o dani z príjmov - Vanková, Lucia
Priblíženie problematiky nehnuteľností z pohľadu dane z príjmov, hlavne otázky daňovej účinnosti nákladov vynaložených s nadobudnutím, prevádzkou a vyradením nehnuteľností, a tiež možné prípady oslobodených od dane. V tejto časti sa autorka venuje vlastnej nehnuteľnosti, teda nehnuteľnosti vo vlastníctve podnikateľa.