Tajemství špičkové výkonnosti - Ericsson, K. A.
Čo podmieňuje úspešnosť človeka v určitom odbore. Čo robí experta expertom. Cieľavedomá prax a a myslenie. Názorný príklad. Posilňovanie vodcovských schopností. Pasca intuície.