Rozvoj regiónov v Ekonomike Slovenska v podmienkach nového programovacieho obdobia Európskej únie - Habánik, Jozef
Vymedzenie regiónu a regionálneho usporiadania v ekonomickej literatúre. Zdroje finacovania udržateľného rozvoja v regiónoch. Systém implementácie regionálneho operačného programu. Klasifikácia regiónov podľa národohospodárskeho významu. Regionálna politika v strategickom rámci.