Sociálna zrelosť manažérov-rozhodujúci pilier ich kompetentnosti - Porvazník, Ján
Požiadavky kladené na subjekty manažmentu. Socializácia človeka. Vymedzenie predmetu celostného manažmentu Podstata kompetentnosti subjektov manažmentu. Prejavy a dôsledky uplatňovania manažérskej kompetentnosti v praxi.