Elektronické formy marketingu využitelné při řízení firem ve 21. století - Pilík, Michal
Podnik z hľadiska spoločenskej zodpovednosti. Realizácia marketingového riadenia v praxi: nové smery vo vývoji marketingu, internetový marketing Funkcie internetu. Elektronické formy marketingu v českej podnikovej praxi.