[Programové financování a hodnocení veřejných výdajů] - Beňová, Elena
Recenzia na monografiu Ochrana, F.: Programové financovanie a hodnotenie verejných výdavkov. Kniha prináša obohatenie nielen doterajších teoretických poznatkov ale prostredníctvom modelových situácií aj konkrétne metodické pokyny na praktické riešenie verejných výdavkov.