Biomasa-zdroj energie a nové možnosti rozvoja vidieka - Polák, Matej
Obnoviteľné zdroje energie. Ohrozenie v dôsledku skleníkového efektu. Súčasný stav vo využívaní OZE na Slovensku. Stanovenie produkcie biomasy na východnom Slovensku. Spracovanie biomasy. Rozhodujúce kritériá pre voľbu veľkosti bioplynovej stanice. Účinnosť investícií na BPS. Ťažisko riešenia regionálnych problémov.