Jak předejít chaosu při organizačních změnách - Urban, Jan
Každá organizácia podlieha vývoju a vyžaduje občas organizačné zmeny. Nevhodne uskutočňované môžu vyvolať chaos, viesť k poklesu motivácie a lojality zamestnancov. Základné úlohy spojené s riadením organizačných zmien.