Odměňování a benefity
Reforma verejných financií v Česku ovplyvní aj benefity vo firmách. Pravidlá zodpovedného odmeňovania. Najlacnejšie benefity. Zamestnanecké benefity - výhodná transakcia pre všetkých. Zamestnanci často volajú po emóciách. Investícia do zdravia sa vyplatí.