Nové modely zvyšování produktivity práce
Snaha podnikov obmedziť plytvanie pracovným časom a snaha o zvýšenie produktivity práce. Ako sa plytvá časom na pracovisku. Americký projekt ROWE (Results only work environment), ktorý je zameraný na pracovné výsledky a efektívne využitie pracovného času. Aj aktivity, ktoré sa javia ako plytvanie časom, môžu byť užitočné. Ako zvýšiť produktivitu práce.