Optimalizace IT infrastruktury - Lukeš, Dalibor
Problematika vnímania útvaru výpočtovej techniky ako nákladového strediska v organizácii. Zmena prístupu k informačným technológiám. Čo je dynamické IT. Optimalizácia IT. Základná IT infraštruktúra - jej oblasti. Centrálna správa systémov.