Experimentálna ekonómia na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Lesáková, Dagmar, 1949-
Informácia o konaní medzinárodného seminára venovaného výučbe ekonómie na báze počítačových experimentov. Seminár usporiadala v dňoch 2.-4.. júla 2007 Ekonomická univerzita v Bratislave spoločne s občianskym združením Virtual Scientific Laboratories.