Bariéry rozvoje učící se organizace - Pauknerová, Daniela
V budúcnosti bude schopnosť učiť sa rýchlepšie než konkurencia rozhodujúcim predpokladom úspechu organizácie v konkurenčnom boji. Učiaca sa organizácia - pojem. Podpora a koordinácia učebných aktivít a výmena znalostí vo vnútri organizácie sa stávajú jej kľúčovou úlohou.