Hodnotenie technickej efektívnosti nemocníc a odmeňovanie zdravotníkov - Novosádová, Ivana
Prístupy ku kvantitatívnemu hodnoteniu efektívnosti českých nemocníc pomocou metódy analýzy obalu dát (Data envelopment analysis - DEA.