Současný stav identifikace zákazníků ve firmách působících na spotřebním trhu při uplatňování "CRM" - Dědková, Jaroslava
Cieľ a metodika spracovania dát. Súčasná pozícia odborov podnikania. Cieľové trhy a export. Identifikácia a analýza zákazníkov, ich evidencia. Zákazníci v rôznych fázach vývoja vzťahu s firmou.