Manažment škôd pri katatrofických udalostiach - Marko, Peter
Dopad katastrofických udalostí na jednotlivé postihnuté subjekty a ich vplyv na manažment škôd poisťovní. Základné problémy, ktoré súvisia s činnosťami poisťovní, ktoré musia zvládnuť v prípade výskytu katastrofických udalostí. Ponuka možných riešení a odporúčania, ktoré by mali pomôcť zvládnuť podobné situácie v budúcnosti. Manažment škôd poisťovní sa bude musieť v budúcnosti vysporiadať s narastajúcim množstvom škôd spôsobených katastrofickými udalosťami na celom svete a hľadať nové postupy na ich zvládnutie.