Krízový manažment dopravy a medzinárodná spolupráca - Dvořák, Zdeněk
Pojem krízový manažment dopravy vo význame dopravného zabezpečenia krízových situácií. Tri základné spôsoby zmenšovania rizika a zvýšenia bezpečnosti. Viackriteriálne hodnotenie dopravy. Dominantné postavenie cestnej dopravy. Rozdelenie nebezpečných látok a ich preprava. Možné riziká pri preprave rádioaktívnych látok.