Úloha inteligentných dopravných systémov - Hegyi, Svetozár
Inteligentné dopravné systémy ako kľúčový nástroj na dosiahnutie cieľov európskej dopravnej politiky. Pravidlá a poriadok v doprave. Prudký nárast intenzity cestnej dopravy a s tým súvisiaca potreba zabezpečenia dopravnej obsluhy na prijateľnej úrovni. Inteligentné dopravné systémy (IDS) v európskom dopravnom prostredí. Ciele dopravnej politiky Európskej únie. IDS na Slovensku.