Hĺbková previerka investičných príležitostí - Polák, Matej
Cieľ investora pri hĺbkovej previerke. Charakteristika procesu hĺbkovej previerky. Predkladateľ investičnej príležitosti. Skúmanie povolení získaných spoločnosťou. Účtovná previerka. Previerka osôb stojacich za investičným zámerom.