Ani potravina, ani liek - Vojtková, Viera
Zlá orientácia zákazníkov vo výživových doplnkoch. Rozmanitý spôsob predaja tohto netypického tovaru. Zákazníka usmerňuje reklama. Renesancia bylinných preparátov. Formy predaja.