Analýza vplyvu investícií na rozvoj elektrotechnického priemyslu v SR - Vidová, Jarmila, 1967-
História a súčasnosť elektrotechnického priemyslu na Slovensku. Odvetvová klasifikácia ekonomických činností elektrotechnického priemyslu. Vývoj základných ukazovateľov v elektrotechnickom priemysle SR. Investície v elektrotechnickom priemysle.