Boj o zákazníka sa vyostruje - Vojtková, Viera
Expanzia nákupných centier u nás. Nákupné centrá v menších mestách. Lákanie zákazníkov renomovanými značkami Architektonická tvorivosť vo sfére obchodu a služieb. Aktivita developerov na východe Slovenska.