Daň z motorových vozidiel v roku 2008 - Cingelová, Zuzana
Novela zákona č. 582/2004 o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v znení neskorších predpisov č. 538/2007 Z. z. s účinnosťou od 1. decembra 2007...