Otázky konvergencie v ekonomikách s fixným kurzom - skúsenosť pobaltských krajín - Stanová, Nadežda
Pohľad na konvergenciu v krajinách, ktoré majú fixný kurz voči euru. Riziká a informácie, ktoré vyplývajú z pobaltskej skúsenosti konkrétne pre slovenskú ekonomiku. Reálna a cenová konvergencia pobaltských krajín. Kurzové politiky. Deregulácie v baltskom regióne a na Slovensku. Trh s energiami v pobaltských krajinách.