Účtovanie dotácií, príspevkov a rozpočtových výdavkov a príjmov - Mráziková, Jana
V opatrení MF SR č. MF/16786/2007-31 z 8. augusta 2007, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovnej osnove pre rozpočtové a príspevkové organizácie, štátne fondy, VÚC, v § 19 je ustanovený postup účtovania dotácií, príspevkov rozpočtových výdavkov a rozpočtových príjmov s účinnosťou od 1. 1. 2008.