Poistenie liečebných nákladov pre cudzincov - Littvová, Zuzana
V súčasnom období pôsobí a pracuje na území SR čoraz viac cudzincov, ktorí si musia verejné zdravotné poistenie zabezpečiť cez komerčný poistný produkt. Význam tohto poistného produktu, ktorý poskytuje poistné krytie komplexnej zdravotnej starostlivosti v sieti zmluvných aj nezmluvných nemocníc, polikliník, ambulancií jednotlivých lekárov, ako aj nadštandardných zdravotníckych zariadení.