Riešenie problému závislosti medzi vybranými ukazovateľmi efektívnosti - Vojtková, Mária, 1966-
Analýza priemyselných podnikov v SR. Porovnanie vybraných ukazovateľov na určenie efektívnosti. Závislosť medzi niektorými dvojicami ukazovateľov zistená na základe analýzy korelačnej matice. Uplatnenie postupov metódy hlavných komponentov.