Konateľ spoločnosti s ručením obmedzeným a odmena za výkon funkcie - Piršelová, Dagmar
Daňové hľadisko odmeny konateľa spoločnosti s ručením obmedzeným. Peňažný a nepeňažný príjem konateľa. Daň z príjmov zo závislej činnosti. Odvody do sociálnej poisťovne.