Reforma daní - Skálová, Jana
Novela zákona o daniach z príjmov v ČR s účinnosťou od 1.1.2008. Zmeny v zdanení príjmov fyzických osôb. Sadzba dane z príjmov právnických osôb. Obmedzenie uznateľnosti úrokov a nákladov na financovanie. Oslobodenie príjmov z predaja podielov u právnických osôb. Rozšírenie oslobodenia prijatých dividend a ďalšie úpravy. Príklady.