IFAC - 30 let ve znamení zvyšování kvality a budování důvěry účetnictví - Mrkvičková, Alena
30. výročie založenia Medzinárodnej federácie účtovníkov (International Federation of Accountants, IFAC) 7.10.1977 v Mníchove. IFAC tvorí 155 členských organizácií zo 118 krajín. Poslanie IFAC. Dnešná podoba výborov a komisií IFAC.