Marketing a internetové obchody - Záleský, Ivan, 1979-
Nové pojmy na trhu: e-business, e-commerce, e-marketing, e-markets. Výhody, ktoré prinášajú internetové obchody pre predávajúceho. Výhody pre kupujúceho. Nevýhody nákupu cez internet. "7C" - ktoré by malo prevedenie internetových stránok spĺňať. Slovensko a internetové obchody. Štatistické údaje o využívaní internetového obchodu na Slovensku.