Finančné nástroje politiky rozvoja malých a stredných podnikov v Európskej únii - Fetisovová, Elena
Finančné nástroje politiky malých a stredných podnikov Európskej únie. Fond pre rýchlorastúce a inovačné malé a stredné podniky. Spoločné európske zdroje pre MSP (JEREMIE).