Event marketing a jeho význam v integrované marketingové komunikaci - Matušínská, Kateřina
Nadlinková a podlinková komunikácia v súčasnej marketingovej komunikačnej praxi. Pojem event marketing a jeho podstata. Interakcia medzi event marketingom a ostatnými nástrojmi komunikačného mixu firmy. Typológia event marketingových aktivít.