Konsolidovaná účtovná závierka ako zdroj informácií pre finančnú analýzu - Šnircová, Jana, 1971-
Potreba konsolidovanej účtovnej závierky a jednotnej regulácie jej zostavovania. Aktuálny systém regulácie zostavovania konsolidovanej účtovnej závierky v EÚ a SR. Vplyv metód zahrnutia podnikov do konsolidovanej ÚZ na jej vypovedaciu schopnosť. Špecifické položky vo výkazoch konsolidovanej ÚZ. Vypovedacia schopnosť poznámok ku konsolidovanej ÚZ.