Deti v medzinárodnom práve humanitárnom - Mráz, Stanislav
Medzinárodnoprávna ochrana detí. Deti v rámci medzinárodného humanitárneho práva. Deti v postavení utečenca. Deti ako vojaci. Deti pre medzinárodným trestným súdom. Prostriedky rehabilitácie a reintegrácie.