Outsourcing distribučných procesov - Gabriš, Miloš
Analýza outsourcingu distribučných procesov a proces jeho realizácie v podniku. Postup outsourcingu distribučných procesov je zhrnutý do šiestich fáz, ktoré sú podporované kontrolingom a účasťou ľudského činiteľa. Prieskum dokazuje, že 42% európskych spoločností outsourcuje logistické operácie.