Evidencia publikačnej činnosti v SEK - Tomanová, Eleonóra
Základná charakteristika, východiská a praktická činnosť v oblasti bibliografickej registrácie a vykazovania EPCA s využitím programového systému ARL na Ekonomickej univerzite. Organizácia a deľba práce pri bibliografickej registrácii a vykazovaní publikačnej činnosti na základe internej smernice č. 3/2006.