Vývojové změny v požadavcích na firemný marketing - Bednarčík, Zdeněk
Vývoj marketingu v podnikovej sfére. Požiadavky manažérov na strategický marketing v súčasnosti. Úspešnosť firiem a manažérov bude v budúcnosti závisieť od schopnosti vedieť použiť nástroje, ktoré produkuje dnešná informačná spoločnosť.