Neziskový sektor-výsledky prieskumu - Veselá, Ivana
Neziskové organizácie ako významná súčasť života našej spoločnosti. Prinášajú verejnosti rôznorodú ponuku produktov a služieb, ktoré v bežných – ziskových – podmienkach na trhu nedostať. Zhrnutie výsledkov prieskumu mapujúceho mienku študentov prvých ročníkov Ekonomickej univerzity v Bratislave o slovenskom neziskovom sektore. Realizovanie prieskumu s cieľom uspokojiť informačné potreby vybraných neziskových organizácií pôsobiacich v oblasti práce s mládežou.