Umorovanie transakčných nákladov emitovaných dlhopisov podľa IFRS/IAS - Nagy, Ladislav
Základné východiská oceňovania a účtovania emitovaných obligácií a umorovania transakčných nákladov. Oceňovanie emitovaných obligácií s pevným výnosom z kupónu. Oceňovanie emitovaných obligácií s kombinovaným výnosom. Analýza správnosti finančno-matematických modelov.