Súvzťažnosti znalostného manažmentu a strategického rozvoja logistických procesov - Dupaľ, Andrej
Rozvojová trajektória znalostného manažmentu a logistika. Strategické faktory rozvoja logistických procesov. Využívanie bázy znalostí v projektovaní logistických procesov. Možnosti budovania, zákonné požiadavky a podmienky fungovania logistických centier.