Synergia inovačných aktivít, znalostného manažérstva a environmentálneho prístupu - Molnár, Pavol
Závislosť budúceho úspechu podnikateľského subjektu od optimálnej synergie troch významných pilierov budúcnosti – aktivít inovačného, znalostného a environmentálneho manažérstva.